Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. április 8., vasárnap

Hitel lehetőség

Hitel lehetőségek: A magyarországi bankok számtalan hitel lehetőséget kínálnak az ügyfeleik számára. A legkeresettebb hitelek a Személyi hitel, Hitelkártya, Folyószámla hitel, Jelzálog alapú hitelek ezen belül a szabad felhasználású és az Ingatlan célú hitelek, valamint a Vállalkozói célú hitelek. A személyi hiteleknél a Bank számára a fedezet a hiteligénylő jövedelme, ezért ezek a hitelek jóval szigorúbb elbírálás alá esnek mint például a jelzálog hitelek. Személyi hitelt az olyan igénylőknek ajánlják akik kisebb összeget, 200.000 - 1.000.000 Ft között kívánnak felvenni.

A hitelkártya azoknak ajánlott akinek sürgősen pénzre van szükségük. A hitelkártyával történő gyors pénzhez jutásnál érdemes figyelni arra, hogy csak vásárlásnál kedvező, mivel ebben az esetben 45 napig kamatmentes ha ezen idő alatt visszafizetésre kerül a felhasznált pénz. Pénzfelvételkor már rögtön kamatot kell fizetni a felvett összeg után, ez a hitelkártyák használatával magasabb mint a személyi hitelnél.

A folyószámla hitelkeret a legismertebb és legkedveltebb hiteltípus. A folyószámla tulajdonosok nagy részének van ilyen hitele. A számlavezető bank ajánlja fel ügyfeleinek, akkor ha 3-6 hónapig jövedelem érkezik a számlára. A hitelkeret mértéke bankonként eltérő összegű.

A jelzálog hitelek igen gyakori hiteltípusok. Mivel ezek a hitelek a legkedvezőbbek kamat és kezelési költség szempontjából, ennek köszönhetően ezeknek a hiteleknek a törlesztő részlete a legalacsonyabb. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a bank a hitelfelvevő jövedelme mellett egy az ügyfél által felajánlott ingatlant is biztosítékként tud elkönyvelni. A vállalkozói hitelek talán a legösszetettebbek, mivel minden vállalkozásnak más és más igénye van, más a tevékenysége, és az adottságai. A vállalkozói hiteleknél léteznek sablon termékek, ezek szinte minden bank kínálatában ott vannak, mint például a vállalkozói folyószámla hitelek, valamint a Széchenyi kártya, ezek azonosan működnek mint a lakossági folyószámla hitel, valamint a hitelkártya.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése