Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2011. augusztus 14., vasárnap

Hitelkártya jövedelemigazolás nélkül

HITELKÁRTYA JÖVEDELEMIGAZOLÁS NÉLKÜL

Magyarországon több pénzintézetnél is hozzájuthatnak az ügyfelek a hitelkártyához. Például a Raiffeisen Klasszikus hitelkártya esetében az ügyfeleknek minimum 500.000 Ft, maximum 3.000.000 Ft. felhasználást biztosít. Azt érdemes tudni, hogy hitelkártyák THM-je nem alacsony, ezek 40-50% körül mozognak, de ettől drágább is található a pénzintézeteknél.

A hitelkártyát nagyon széles kőrben fogadják, mellette sokféle szolgáltatással rendelkező dombornyomott, internetes vásárlásra is használható hitelkártya.

Az OTP Bank a Vodafone MasterCard hitelkártyát ajánlja ügyfeleinek, mely 100.000 – 600.000 Ft közötti hitelkeretet biztosít , ez az összeg bármikor szabadon felhasználhat.

A Magyar Cetelembank többféle hitelkártyája már évtizedek óta van a piacon, a hitelkeret igénylés szerint kerül a kártyára, mely felhasználása folyamatos, mivel a havi törlesztés állandóan újratölti.

A hitelkártyák többnyire havi kamatozásúak, a felhasznált pénzösszeg kamatozik csak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése