Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. március 30., péntek

Kamattámogatott lakáshitel

Kamattámogatott lakáshitel

A támogatott lakáshitel igénylési határideje 2014. december 31. A kamattámogatás időtartama maximum 5 év lehet. A felvett kölcsön futamideje természetesen ettől hosszabb idő is lehet. Igen jó lehetőség, hogy a kamattámogatás mértéke a futamidő alatt fokozatosan csökken.

Kamattámogatott lakáshitel igényelhető 2012 évben korszerűsítésre, a hátralékos adós devizahitel kiváltására felvett hiteleire, kisebb lakás vásárlásához hátralékos hiteladós részére, késedelmes vagy felmondott hitellel terhelt lakóingatlan vásárlásához, használt lakás vásárlásához, új lakás vásárlásához, építéséhez.



A futamidőt kérheti az igénylő a saját lehetőségeit figyelembe véve 1. év és 5 év között. Az igényelhető összeg gyermekszámtól függetlenül 50% 45% 40% 35% 30%.

A kamattámogatás feltételeinek a kormányrendeletben előírtak alapján meg kell felelnie az igénylőnek. Az otthonteremtési kamattámogatásból vásárolni kívánt használt lakás vételára a 15 millió forintot nem haladhatja meg.

A kölcsön otthonteremtési kamattámogatással érintett összege nem érheti el a használt lakás vételekor a 6 millió forintot.

Az egyéb feltételekről a támogatás felvételéhez választott bankban részletes felvilágosítást lehet kérni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése