Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. március 26., hétfő

Használt lakás hitel

Használt lakás hitel
A bankok jogszabályai alapján a használt lakás forgalmi értékének maximum 80%-áig nyújtható hitel. Ezt az arányt azonban nagy mértékben befolyásolja az igénylők jövedelmi helyzete, ezen kívül az egyes bankok saját finanszírozási aránya. Némely esetben azonban van lehetőség arra, hogy 17 millió forint értékű használt ingatlan megvételéhez akár 10 millió forint lakásvásárlási hitelhez jusson az igénylő. Nem probléma az ha a kérelmező korábban eladott lakásának bevétele nem kerül teljes mértékben felhasználásra. Ez csak abban az esetben elvárás ha szocpolt, illetve állami kamattámogatású lakáshitelt igényelne a banktól. Használt lakás vásárlásakor jelenleg sem szocpol, sem államilag támogatott kölcsön igénylésére nincs lehetőség.

Az 1 millió forintot érő garázs is belefoglalható mind a szerződésbe, mint a lakáshitelbe.

A használt lakás vételárához a hiányzó összeg megfizetéséhez forint alapú piaci kamatozású lakáshitel igénylésére van lehetőség. Életkortól függően akár 20 éves futamidő is választható.

A használt lakás vásárlásához igényelhető jelzáloghitelek maximum 35 éves futamidőre vehetők fel. Ebben az esetben lehetőség van türelmi idő igénybe vételére is, ha a futamidő első pár évében az ügyfél alacsonyabb összegű törlesztő részletet szeretne fizetni.

A bankpiacon található lakáshitel konstrukciók megtakarítással is kombinálhatók. A megtakarítás formája lehet lakás-takarékpénztár illetve életbiztosítás. A havi törlesztő részlet mindkét esetben két részre oszlik, egyik része a hitelkamatot egyenlíti ki, a másik pedig a megtakarítási részt növeli. A megtakarítási idő végén az állami támogatással, illetve hozammal gyarapodott összeg a hitel tőkéjét csökkenti.
Lakáshitel önerő nélkül

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése