Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. március 22., csütörtök

Személyi hitel munkáltatói igazolás nélkül

Személyi hitel munkáltatói igazolás nélkül:


A személyi kölcsön a hitelkonstrukciók között egy igen kedvező, szabad felhasználású hitel, amely bárki számra remek megoldás lehet a váratlanul felmerült pénzügyi gondjaira.

Elég gyakori az a kérdés, hogy igényelhető – e személyi kölcsön jövedelem és munkáltatói igazolás nélkül. A válasz erre az, hogy igen igényelhető, de sokkal szigorúbb feltételekkel, és nem olyan kedvezően fognak alakulni a kamatfeltételek ezeknél a hiteleknél mintha munkáltatói igazolással igényelnék.



Leginkább akkor kapható személyi kölcsön jövedelemigazolás és munkáltatói igazolás nélkül, ha a hitelkérelem annál a banknál történik, ahol az ügyfél folyószámlával rendelkeznek, és a folyószámlára minden hónapban munkabér jellegű átutalás érkezik. Nagyon fontos még az is, hogy más nagyobb összegű levonás ne terhelje a munkabért, mert a hitelbírálat során erre is figyelnek a bankok. Pozitív hitelbírálat kapcsán személyi kölcsön jövedelemigazolás és munkáltatói igazolás nélkül adható összeghatára a folyószámlára érkezett munkabér jellegű összeg maximum 5-8-szorosa lehet. A törlesztő részletet megállapítása a folyószámlára érkező munkabér jellegű jövedelem maximum 30%-ban történik. Személyi kölcsön munkáltatói igazolás nélkül forint, vagy euró alapon igényelhető, azonban a legcélszerűbb a forint alapú hitelt választása, hiszen a deviza hitelek esetében árfolyam kockázattal kell számolni. A legkisebb hitel összeg melyet igényelni lehet 100.000.-Ft. a maximum a munkabér nagyságától függ.
Hasonló cikkek:
Hitel jövedelemigazolás nélkül
Személyi kölcsön BAR listásoknak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése