Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. március 18., vasárnap

Lakáshitel önerő nélkül

Lakáshitel önerő nélkül:A lakáshitelek esetében is nagyon komoly szigorítás lépett életbe a 2010-es évben, ez szabályozza, hogy önerő és indulóköltségek hiányában nem lehet a következő időszakban lakáshitelt igényelni egyetlen hazai banknál sem. Ezért tehát önerő nélkül csak azok a kérelmezők tudnak lakáshitelhez jutni, akiknek a megvásárolni vagy felépíteni kívánt lakóingatlan mellett a hitelt kérelmezője által egy kiegészítő ingatlanfedezet bevonására is lehetőség lesz. Ma már létezik több speciális hitelbiztosítással együtt igényelhető konstrukció, ami alapján a hitelbiztosítéki érték 70% fölötti hitelrészre a bank egy jelzáloghitel biztosítását köti meg az ügyféllel. Azonban ehhez, az önerő nélküli hitelkonstrukcióhoz a bank által előírt magas jövedelem igazolására van szükség, ami alapján az adósnak és az adóstársnak összesen minimum 200.000 Ft nettó jövedelemmel kell rendelkezni.


A hitelhez bevonásra szánt kiegészítő ingatlanfedezetnek nem szükséges saját tulajdonban lennie, az lehet akár szülő, nagyszülő, testvér, vagy bárki által felajánlott ingatlan, ezek mindegyike elfogadhatóak plusz fedezetként. Bár ennek lehetnek a későbbiekben hátrányai is, ez egy kockázatos manőver, mely rosszul is elsülhet és ezzel vége lehet a családi békének. Még van egy lehetőség, ez pedig a lakáslízing, talán ez a legmegfelelőbb megoldás az önerő nélküli hitel felvételkéhez. A lízing mellett általában az ingatlan értékének 90%-át lehet igényelni, de természetesen ebben az esetben is előírás a megfelelő jövedelem igazolása.
Támogatott lakáshitel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése