Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2011. július 23., szombat

Támogatott lakáshitelek

Támogatott lakáshitelek:

A lakásvásárlás folyamatosan, jelenleg is a támogatott hitelcélok között szerepel. Viszont ma már a lakásvásárláshoz nyújtott támogatás esetében nem az egy összegű, vissza nem térítendő állami támogatásokra kell gondolni, mivel azok felfüggesztésre kerültek. A lakásvásárlást jelenleg az állam kamatkedvezménnyel támogatja. Állami támogatást lakásvásárlási hiteleknél csak új építésű ingatlanok vásárlására lehet felhasználni. A támogatásnál lényeges szempont, hogy a futamidő első 20 évében a lakást vásárló alacsonyabb kamatozású kölcsönhöz juthat.

Ennek a támogatásnak az igénylési feltételei államilag szabályozva vannak. A jogszabályban rögzítve van, hogy kik azok akik jogosultak lehetnek erre a hitelre. A szabályozásban benne foglaltatik az, hogy mekkora lakóingatlan érték után milyen összegű támogatott hitel igényelhető, valamint, hogy milyen egyéb feltételeket kell teljesíteni az igénylőnek.

A feltételek az államilag támogatott lakásvásárlási hitelek esetében nagyon szigorúak. Azok a személyek akik az államilag támogatott hitelre nem jogosultak, a piaci kamatozású konstrukciók nyújthatnak segítséget a hitel felvételekor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése