Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2011. július 13., szerda

Hitelkiváltás, olcsó hitelek

Hitelkiváltás, olcsó hitelek:
Hitelkiváltáshoz kapcsolódó fontos tudnivalók:

Hitelkiváltásról akkor van szó, ha jelenlegi hitelének törlesztő részleteit szeretné kiváltani egy kedvezőbb feltételű hitelre.A hitelkiváltás legfőbb előnye, hogy jelentősen lecsökkentheti a havi törlesztő részleteit, valamint újabb , szabadon felhasználható hitelhez juthat a hitelkiváltás alkalmával, amennyiben szüksége van rá. Ha hitelét kiváltja egy újonnan megjelent, hitel konstrukcióra, komoly összeget spórolhat meg, Amennyiben úgy érzi, hogy túl magas a törlesztő részlete esetleg hosszabb futamidőre váltaná részletét, vagy egy kedvezőbb hitelt törlesztene a sok kisebb és drágább hitel helyett, amennyiben új hitelt szeretne felvenni, de nem akar 2 különböző hitelt törleszteni szintén ajánlott megoldás a hitelkiváltás.Ennél a hitelfajtánál több esetben a pénzintézet szükségesnek találja a fennálló tőketartozásról dokumentumokat bekérni. Ezek a dokumentumok minden pénzintézetnél különböző összegekbe kerülhetnek, ezért ajánlatos a törlesztésessel egy napon intézni a hitelkiváltást, mert így nem lesz szükség egy újabb havi aktuális tőketartozási igazolás kiállíttatására. Nem csak bizonyos hitelek, hanem személyi hitelek, és a gyorskölcsönök is kiválthatók. Mivel ezek a típusú hitelek 20%-240% közötti kamatszint között mozognak, ezért a törlesztő részletei eléggé magasak, de egy ingatlan fedezetű hitelkiváltással jelentős mértékben csökkenthetők a havi törlesztő részletek.
Egy jól megválasztott új hitel sok olyan előnnyel rendelkezhet, amelyek még kedvezőbbé tehetik jelenlegi hiteleivel szemben. Amennyiben lehetősége nyílik rá, bármikor előtörleszthető, ezáltal tovább csökkentheti a havi törlesztő részletet vagy a futamidőt, vagy akár teljes egészében is visszafizethető,adott esetben a hitel lezárható.
Hitelkiváltás feltételei, lehetőségei:

- minden olyan 18 életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy igényelhet, akinek az életkora a futamidő végéig nem haladja meg a 75 életévet.
- a kölcsön kamata változhat kamatperiódusonként, ezért érdemes érdeklődni aktuális hitele kamatperiódusáról, így egy komolyabb változás törlesztő részlete összegében kevésbé érheti Önt váratlanul.
- a hitelkiváltás jövedelemigazolás nélkül is igényelhető amennyiben megfelel a pénzintézet által előírt a feltételeknek, ez esetben tőkehalasztás is kérelmezhető, ez azt jelenti, hogy ebben az időszakban csak kamatot és kezelési költséget kell fizetnie ez által jelentősen csökkenhet a költsége. Az érdemi törlesztés elõtt általában egy hónappal a finanszírozó bank tájékoztatja az ügyfelet a várható törlesztő részletről.
- Hitelkiváltás igényelhető szinte minden tartozásra, könnyített feltételekkel és állami támogatással is igénybe vehető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése