Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. április 12., csütörtök

Vállalkozói hitel- kombinált mikrohitel

Vállalkozói hitel- kombinált mikrohitel:

A kezdő vállalkozók számára a legvonzóbb és a legkifizetődőbb lehetőség a pénzügyi gondjaik megoldására a mikrohitel. Magyarországon a jelenlegi gazdasági helyzetben nem könnyű hitelhez jutni sem a magánszemélyeknek, sem pedig a vállalkozóknak. Legtöbb esetben az látszik lehetetlenségnek, ha bárki induló vállalkozóként akarja megvalósítani az elképzeléseit. Ebben az esetben a legjobb megoldás a mikrohitel felvétele. Sajnos erről a hitelkonstrukcióról nagyon kevesen tudnak pedig más sok éve viszonylag azonos formában kínálják a pénzintézetek.


A mikrohitel felhasználása azért vonzó, mert a kezdő vállalkozók is hozzájuthatnak. Ami még nagyon kedvező a mikrohitelnél, hogy a hitelkamat igen alacsony, szinte alig haladja meg a jegybanki alapkamatot. Ezen túlmenően azért is érdemes igénybe venni, mert egy pályázó három alkalommal is élhet a felvétel lehetőségével.



A hitel forgóeszközre és beruházásokra is igénybe vehető, ez utóbbinál azonban szükség van 20 % önerőre, 500 ezer és 7 millió forint közötti összeget a forgóeszköznél maximum 3 évre, beruházásnál viszont maximum 8 évre lehet felvenni. Az azonban tudnia kell a hitelt igénylő, vállalkozónak, hogy ezt a hitelt csak megfelelő biztosíték mellett nyújtják a pénzintézetek. Ezen kívül a z előírásoknak is meg kell felelnie az igénylőnek. A vállalkozó számára előírás az is, hogy üzleti tervvel kell igazolnia az ötletének a piaci eladhatóságát. Olyan biztosítékkal kell rendelkeznie a hitel igénylőjének, amely fedezni tudja a hitel összegének a 100 %-át.

Amennyiben a fenti feltételeknek megfelel, akkor ez a mikrohitel a legmegfelelőbb a vállalkozás elindításához.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése