Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. augusztus 4., szombat

Osztrák hitel

Az osztrák hitel már Magyarországon is elérhető és egyre jobban keresett hitelfajta. Annak érdekébe, hogy a hitel igénylése megtörténhessen, nem kell Ausztriába utazni, hiszen már az interneten levő honlapon, akár online is lehetséges a hitel igénylése. Az osztrák hitelt gyorsított ügyintézéssel igen rövid ügyintézési idő alatt érhető el, tehát nem kell heteket, hónapokat várni az igényelt pénzre. A hitel felvételnek a legfontosabb követelménye a fedezet megléte. Ez jelenti a pénzintézet számára a biztosítékot, ha ez nincs, akkor nem tudják megállapítani a kölcsön mértékét sem. Ugyanis ezt a bank a fedezet értéke alapján állapítja meg. A személyi hitel igénylésekor a jövedelem szolgáltatja a fedezetet. Ha a hitel jelzálog alapú, akkor szükséges igazolni a munkaviszonyt. De az igényléshez a folyószámla kivonatot is kérik, ez ugyancsak tartalmazza a munkabért, ezért a bevétel mellett azt is látja a bank, hogy mióta áll fenn a munkahely és határozott vagy határozatlan idejű szerződést kötöttek-e. Az osztrák hitel sok előnyt tartogat némely hazai hitellel szemben, az egyik, hogy a hazai bankoknál akár 2-3 % -al is kedvezőbb a kamata. Ennek is köszönhető, hogy egyre nagyobb teret hódit hazánkban és bár a feltételek igen szigorúak, mégis ezt a hitelt a BAR listán szereplők is igénybe vehetik. Ez azért van, mert az osztrák pénzintézetek nem vizsgálják az ügyfél Magyarországi státuszát. Ennek ellenére ennél a hitelnél is éppen úgy meg kell felelni a bank elvárásainak és figyelembe venni a törvényi szabályokat, akárcsak hazánkban. Amennyiben az igénylő jövedelme nem munkaviszonyból származik, ezért nem tudja hivatalos formában igazolni egy ügyfél akkor a hazai bankoknál ez oka lehet a folyamatos elutasításnak. Az osztrák banki hitel igénylésekor lehetősége van magánszemélyként és vállalkozóként is hitelhez jutni, ezzel akár a meglévő magyarországi hitel jóval kedvezőbb törlesztő részlettel visszafizethető. Az osztrák hiteleknek ugyanúgy vannak különböző konstrukciói, feltételei mint minden más bank ajánlatának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése