Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. július 31., kedd

Széchenyi kártya hitel

A Széchenyi Kártya a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak nyújt kedvezményes kamatozású, állami támogatásban részesített hitelt. Ezzel a hitelkonstrukcióval a pályájuk elején lévő, de legalább egy éve már működő, vagy régebben fennálló kisvállalkozások, egyéni vállalkozók egyszerűsített eljárás keretében szabad felhasználású, pénzügyi gondjaik megoldására hitelhez tudnak jutni. Igénybe vevők körébe tartoznak az Egyéni Vállalkozók, a Társas Vállalkozások és a Szervezeti tagság. A Széchenyi kártya igényléséből nagyon sok tényező alapján történhet kizárás. Ennek megismeréséhez a szabályzatot szükséges tanulmányozni. A hitel összege 500 ezer Ft-tól 25 millió Ft összegig terjedhet, a folyószámla hitelkeretet a Széchenyi kártya programban résztvevő pénzintézetek biztosítják, ezek az OTP, MKB, Postabank, Takarékbank, Volksbank. A hitel futamideje Maximum 1 év, de a lejárat után újbóli meghosszabbításra van lehetőség A hitel kamata 3 havi BUBOR+4 %+0,8 % . A hitel biztosítékaként Egyéni Vállalkozók ill. Társas Vállalkozások esetében nagykorú személy vehet részt aki legalább három éve rendelkezik magyarországi állandó lakóhellyel és Európai Unió tagállam-állampolgárságú magánszemély készfizető kezességvállalása szükséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése