Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. július 26., csütörtök

Lakáslízing

Lakáslízing: A lakáslízing végül is nem más, mint a bérleti jog megvásárlása. A vevő ebben az esetben hosszú távon lízingeli, illetve bérli a szóban forgó lakást az eladótól, vagyis a lízingbeadótól. A futamidő lejáratát követően az ingatlan, a lakás, a lízingelő tulajdona lesz. Ez egy nagyon jó megoldás, mivel a lakás a későbbiek során a lízingelő saját tulajdonát fogja képezni, egy pici hátránnyal, hogy lakáslízing esetén nem kerül azonnal saját névre az ingatlan. Ezt a hiteltípust a bankok az olyan ügyfeleiknek ajánlják akik jelentős önerővel rendelkeznek. Az átlagosnál magasabb a havi jövedelmük. A felajánlott ingatlan magasabb fedezeti értékű. Mindezek ellenére a lakáslízing akkor is kimondottan jó megoldás lehet, ha az igénylő nem rendelkezik önerővel, vagy csak 20% önerővel rendelkezik. Ha nem tud más ingatlant fedezetként felmutatni. De ami a legszerencsésebb, hogy azonnal beköltözhető a lízingelt lakás és nem kell egy összegben kifizetni a vételárat. Mindezek alapján állítható, hogy a lakáslízing a legkedvezőbb megoldás a jelen gazdasági helyzetben, mivel az előnyei alapján a lakáslízing szerződés rugalmasan szabható az ügyfél igényeinek megfelelően. A lakáslízing az ügyfél számára szabadkezet biztosít, hiszen a lakásvásárlás különböző formájaként használhatja fel, vásárolhat használt vagy újépítésű házat és lakást, és vegyes funkciójú ingatlanok, illetve nyaralók vásárlása is megoldható ezzel a lízingel. A lakáslízing költségei alacsonyabbak, mint a lakáshitelé, azért az ügyfeleknek érdemes arra törekedni, hogy ebből is a legkedvezőbbet vegye igénybe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése