Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. július 21., szombat

Adósságrendező hitel

Az adósságrendező hitel hitelkiváltásra is a lakhelytől függetlenül az ingatlan hitelbiztosítéki értékének 60-80%-ig vehető igénybe. Erre azonban csak akkor van lehetőség, ha az ingatlan állapota megfelel a bank elvárásainak. A hitelkiváltásra felvett adósságrendező hitelből vissza lehet fizetni a meglévő hitelt, a maradék összeg pedig szabadon felhasználható. Csak a bank szabályzatában szereplő ingatlanokra vonatkozik az ajánlat. Nagy előnye az adósságrendező hitelnek, hogy nagyobb összeg felvehető mint a meglévő hitel és olcsóbb kamatozásúra cserélhető a már meglévő kölcsön. Az adósságrendező hitel egy jelzáloghitel fajta, ebben az esetben a bank az ingatlanra a hitelbiztosítéki érték 80%-áig nyújt kölcsönt. A hitelbiztosítéki értéket a bankok egyedileg határozzák meg. Legtöbb esetben egy ingatlan piaci értékének 50-75%-át értik ez alatt, a hitel eme összeg 80%-ig terjedhet. Az adósságrendező hitelt felhasználható a meglévő hitelezési helyzet rendezésére, ebből visszafizetőek a különböző hitelek, ettől kezdve már csak egy hitel törlesztése áll fenn és világosan látható, hogy ez az egy hitelt pontosan mennyi ideig, milyen részletekkel fizetendő. A hitelkiváltásnak fontos feltétele, hogy az igénylő nem szerepelhet a BAR-listán. Az elmúlt 3 hónap során a meglévő hitelének törlesztő részleteit határidőn belül fizette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése