Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. július 17., kedd

Nagyon sok hazai bank kínál az érdeklődők számára jobbnál-jobb hiteleket, mint például az áruhitelt, személyi hitelt, jelzálog hitelt, személyi kölcsönt, és ezek számos változatát melybe beletartozik a futamidő, kamat, kezelési költség, azonban némely esetben a gond nem is a hitelkonstrucióval van, hanem az igényelt hitel megszerzésével. Sokaknál fordult már elő, hogy meg volt győződve arról, hogy az igénylése során minden rendben lesz, de hamarosan kiderült, hogy mégsem kaphatja meg az igényelt hitelt, de nem adta fel és egy másik banknál próbálkozott, ahol a hitelkérelmét viszont elfogadták. A hitel igényléséhez szükséges össze állítani a hitelkérelmi dokumentációt, ennek a legfontosabb eleme az igénylő ügyfél jövedelemigazolása, a bankszámla kivonatai, és a jelzáloghitel igénylésekor a fedezetül felajánlott ingatlan hivatalos dokumentumai. Az összeállított kölcsönkérelmet ezután el kell juttatni a választott pénzintézethez. A hitelkérelem befogadását követően szükséges az értékbecslés megrendelése, ezt az értékbecslőnek 5 munkanapon belül el kell készítenie. Ezalatt a banki ügyintézők elvégzik a szükséges ellenőrzést, vizsgálják a benyújtott jövedelemigazolást és lekérdezik az ügyféladatokat a Központi Hitelinformációs Rendszerben. A megismert értékbecslés eredménye és a hiteligénylés folyamata a végső banki bírálattal folytatódik. Ezt követi egy időpont egyeztetés az igénylővel a kölcsönszerződés aláírásához és a közjegyzői okiratba foglaláshoz. Amikor az ügyfél és a bank között megtörténik a szerződéskötése, akkor kerül sor a pénzintézet részéről a jelzálogjog bejegyzésre az illetékes földhivatalnál. Ha az igénylő minden feltételnek megfelel akkor 1-2 nap múlva megtörténik a kért összeget folyósítása. A folyósítás általában az ügyfél számlájára történik, de lakásvásárláskor az eladónak utalja a bank a pénzt, hitelkiváltáskor viszont a korábbi hitelt folyósító banknak. Ezt követően lezárul a hiteligénylés folyamata, és megkezdődik az ügyfél ügyleti éve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése