Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. augusztus 9., csütörtök

Kamatmentes hitel

Kamatmentes hitelhez többféle módon lehet hozzájutni. Az első és legelterjedtebb mód az árú vásárlási hitel, amikor az áruházak 0 %-os kamat mellett ajánlanak hitelt a megvásárolt termékekhez. Tehát a kamatmentes hitel igénybe vételére a legtöbb esetben áruvásárlás alkalmával van lehetőség. A hitelezési formák között ez a legkedveltebb lehetőség, ha bármilyen szolgáltatáshoz vagy árú cikkhez szeretnénk hozzájutni. A kamatmentes hitel igénylése gyors, egyszerű. Ez a részletfizetési forma jó, mert önerő nélkül is igénybe vehető és a visszafizetés idejét is az adós választhatja meg. A kamatmentes hitelnek valóban nincsenek kamatai, de viszont kezelési költsége vagy hitelfolyósítási díja igen, ez lehet havi, vagy egyszeri jellegű. Ezek a díjak emelik a hitel visszafizetésének az összegét. Általában a kamatmentes hitel felvételénél is lehet kérni rövidebb vagy hosszabb futamidőt a törlesztésre. Kamatmentesen igénybe vehető hitel másik formája amikor hitelkártyával történik egy vásárlás, ebben az estben vásárláskor felhasznált összeget a hitelkártyát kibocsátó bank hitelezi meg a kereskedelmi egység részére, ez az összeg Magyarországon akár 40-46 napig kamatmentes formában használható fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése