Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. június 7., csütörtök

Ingyen hitel

Ingyen hitel: Egyre tudatosabbá vállnak a magyarországi vásárlók, lényegesen kevesebben használják az áruhitelek adta lehetőséget mivel 35-40 százalékos THM-et tartalmaznak, ez viszont szinte megduplázza a hitel összegét a futamidő végére. Mára az áruhitelt nyújtó pénzintézetek ingyen adnak hitelt, kedvezően rövid futamidőre. Már az elmúlt évben érezték az áruhiteleket adó pénzintézetek, hogy a 30-40 százalékos THM-mel egyre nehezebben tudnak új ügyfeleket szerezni, ezért lassan csökkenést mutattak a hitelek költségei. Az áruhitelezést kínáló pénzintézetek végül bevezették a nullaszázalékos THM-es, vagyis ingyen hiteleket. Az ingyen hiteleket ettől kezdve minden olyan vásárló kihasználja akik korábban áruhitel mellett vásároltak. Nullaszázalékos THM-et kizárólag rövid futamidőre adnak a bankok. Általánosságban kijelenthető, hogy akciókon belül egy-egy üzletben, vagy egy-egy termékkörre biztosítják a kedvező hitelt. Természetesen az akció keretén belül is azonos feltételekkel lehet igénybe venni ezeket az ingyen hiteleket, nincs szüksége semmilyen extra dokumentumra hozzá. Elgondolkodtató, hogy mi motiválja a bankot erre a lépésre, miért nem hárítja át a fogyasztóra a költségeket. Több bank vezetője indoklásában azt a választ adta, hogy részben a kereskedő partnerek állják a keletkező veszteségeket, így kívánnak nagyobb forgalomhoz jutni. Másodsorban pedig a bank is vállal időszakosan veszteséget, ha a piaci körülmények ezt indokolják. Valamint az is közrejátszik, hogy náluk a legfontosabb szempontok között szerepel, hogy az áruhitelezés erősítse az ügyfélmegtartó és ügyfélszerző képességet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése