Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. június 12., kedd

Ingatlan hitel

Ingatlan hitel: Az állami kamattámogatás életbelépésének következtében a lakáspiacon az adásvételek száma akár öt százalékkal is megemelkedhet. A támogatásnak köszönhetően az elérhető hitelkamatok visszaeshetnek akár a válság előtti szintekre is, és mivel a hitelek kizárólag forint alapúak, ezért az is kiváló, hogy az árfolyamkockázattal sem kell számolni. Az állami kamattámogatás 2012 március elején lépett hatályba, azonban némely banknál még csak előkészítés alatt állnak a termékek. A hitel az új vagy használt lakás vásárlást célozza meg valamint építkezésre vagy korszerűsítésre is lehet igényelni. Kamattámogatás az ingatlan hitel első öt évére jár,a kamat mértéke fokozatosan évről-évre alacsonyabb lesz. Az államilag támogatott lakáshitel igényelhető összege új lakás vásárlásához legfeljebb 10 millió forint lehet, de a megvásárlásra választott ingatlan vételára, vagy építés esetén a bekerülési költségek áfával, telekár nélkül 30 millió forintnál nem lehet több. Használt lakások vásárlásakor a vételár nem lehet több 15 millió forintnál, az igényelhető támogatott hitel maximum 6 millió forint lehet. Ha ingatlanfedezettel történik a hitel kérelem akkor az igényelt összeg akár szabadon is felhasználható bármilyen célra. Ebben az esetben egy vállalkozó is hitelhez juthat ilyen feltételek mellett. Így nem csak magánszemély, hanem vállalkozás is igényelheti. A futamidő 1-25 év közötti lehet és kedvezően alacsonyabb kamattal érhető el. A hitel kérelmekor akár többféle ingatlan is bevonható, a bank elfogadja fedezetnek a lakóingatlant, üzlethelyiséget, irodát, üdülőt, zártkertet, garázst, telket, egyéb külterületi ingatlant, termőföldet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése