Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. június 17., vasárnap

Adósságrendező hitel

Adósságrendező hitel: Az adósságrendező hitel képes ugyan úgy „alkalmazkodni” az igénylőhöz, mint bármilyen más hitel, bár ennék a konstrukciónál is meg kell felelni a szigorú előírásoknak, ennek ellenére egy kitűnő megoldás lehet bárki számára. A ma fennálló gazdasági helyzetben erre úgy van lehetőség, hogy a bankok is rájöttek, hogy szükséges számukra a hiteltermékeik fejlesztése úgy, hogy azok bármilyen körülmény vagy gazdasági helyzetben könnyen eladható legyen. Ezért mára az ügyfelek garantáltan jóval olcsóbb megoldással juthat adósságrendező hitelhez, mint korábban amikor az előző hiteleit felvette. Adósságrendező hitel felvételére akkor érdemes gondolni ha túl magas a jelenlegi törlesztő részlete. Ha nem érzi kellően biztonságosnak a meglévő hitel folyamatos törlesztőrészlet változását. Hogyha a meglévő hitel mellett pénzügyi nehézségei miatt plusz hitelösszegre van szüksége vagy ha csak arra kíváncsi, hogy van-e kedvezőbb hitel a meglévőnél. A Svájci frank (CHF) alapú és a korábban igénybe vett magas kamatozású Forint alapú hitelek esetében érdemes megfontolni az adósságrendező hitel igénybevételének lehetőségét. A deviza hiteleknek az állandó kamat- és árfolyamváltozás miatt keletkező törlesztés nagyon jelentős havonta jelentkező bizonytalanságot idéz elő. A banki tapasztalatok azt igazolják, hogy évvente legalább egyszer érdemes felülvizsgáltatni a meglévő hiteleinket. A hitelek felülvizsgálata díj- és kötelezettségmentes. Az adósságrendező hitel igényelhetik azok a személyek akik betöltötték a 18. életévüket. Az igényelhető hitelösszeg 1 millió – 100 millió Forint között van. A hitel devizanem Forint (HUF) és Euró (EUR) lehet. Passzív BAR listásoknak legalább 2 év passzivitás esetén van lehetőségük az adósságrendező hitel felvételére. A hitel igénylésének feltétele, hogy az elmúlt 3 hónapban meglévő hitel törlesztőrészlet a megszabott határidőn belül be legyen fizetve. Adósságrendező hitel kérelme esetében az ingatlan értékének maximum 75-80%-át érheti el az igényelt összeg. Pótfedezet bevonása mellett akár az ingatlan értékének 100%-a is felvehető hitelként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése