Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. június 2., szombat

Hitelek fedezet nélkül

Hitelek fedezet nélkül:
A pénzintézeteknél megtalálható fedezet nélkül nyújtott hiteleknél a maradéktalan visszafizetés garantált biztosítéka a kérelmező adós jövedelme. Ezért a kérelmező jövedelmét nagyon szigorúan vizsgálják. Egy jelzáloghitellel szemben a személyi kölcsön kérelemnél nem elég a legalább három hónapos folyamatos munkaviszony igazolása, ennél a hitelnél legkevesebb fél éves munkaviszonyt szükséges igazolni a meglévő munkahelyen. Az is nagyon lényeges, hogy a nettó jövedelmet is tudja igazolni, mivel ennek alapján kerül sor a maximálisan adható kölcsönösszeg meghatározására a pénzintézet részéről. A hitel összege a legtöbb esetben a nettó munkabér 5-6 szorosa lehet. A hitel összegét befolyásolhatja az ügyfél havonta fizetendő kiadásainak összege, hiszen a teljes hitel összeg bele kell, hogy férjen a nettó jövedelem 33 százalékába. A bankoknál a legkedvezőbb a határozatlan idejű munkaszerződéssel rendelkező kérelmező, azonban van olyan pénzintézet amely a határozott idejű munkaszerződés mellett is nyújt kölcsönt. Ennél a ténynél a személyi kölcsön teljes futamideje nem lehet hosszabb mint a munkaszerződés lejáratát követő 12 hónap. Az egyéni vagy társas vállalkozó is igényelhet személyi hitelt, de csak abban az esetben ha az igénylőnek legalább egy teljes lezárt üzleti éve van, és nincs kimutatható adótartozása. Erről a NAV (volt APEH )által kiadott nemleges adótartozás igazolás nyújt tájékoztatást. Az igazolt jövedelmek vonatkozásában szinte minden banknál követelmény a minimálbért meghaladó összeg. A fedezet nélküli hitel igénylése előtt érdemes tudakozódni a bankoknál, hogy milyen dokumentumok szükségesek a sikeres hitelfelvételhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése