Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. május 28., hétfő

Tagi kölcsön

A tagi kölcsönre azok a személyek lehetnek jogosultak akiknek minimum 3 év folyamatos tagságuk áll fenn és ebben az időszakban a havonta fizetendő díjat teljes egészében teljesítették. A tagi kölcsönként felvehető összeg a szerződésben álló ügyfél egyéni számláján meglévő összeg ( tehát a kölcsön felvételének idején nyilvántartott összeg) legfeljebb 30%-át elérő összegű kölcsön felvétele lehetséges. A kölcsön futamideje legfeljebb 12 hónapban van meghatározva. A kölcsön felvételének módja, hogy a Pénztárnál beszerezhető igénylőlapot hiánytalanul kitöltse a kérelmező tag. A hiánytalan és pontos adatokkal kitöltött igénylőlapot benyújtania a tagnak a Pénztárhoz kell. A kölcsön igényelt összegének a 3 %-át kezelési költségként a Pénztár a tagi kölcsönből levonja, ez az összeg legalább 5000 Ft-ot jelenthet. A tagi kölcsön kamata megegyezik a mindenkori jegybanki alapkamattal + 5% melynek a teljesítése a kölcsön folyósításának időpontjában egy összegben kerül kiszámításra. A pénztártagok az igényelt tagi kölcsönt egy összegben banki átutalás útján kapják meg a saját bankszámlájukra. Másik formája a tagi kölcsönnek amikor a vállalkozásnál az évek alatt csak veszteség termelődik és a céget tagi kölcsönnel próbálják “újraéleszteni”. Ekkor a tagok mindegyike kölcsönszerződés mellett pénzt ad az adott vállalkozásnak. Ilyenkor a probléma ott kezdődik, hogy az esetek többségében a szerződés mögött nincs valódi pénzeszköz, csak a könyvelésben jelenik meg az összeg, vagy egy adott tag olyan pénzt ad kölcsön a vállalkozásának mely adózatlan jövedelemből származik. Az ilyen esetekben a tagi kölcsön túlzott létével az adott cég könnyen kerülhet az adóhatóság figyelmébe amely akár egy átfogó ellenőrzést is jelenthet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése