Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. május 9., szerda

Hitel nyugdíjasoknak

Hitel nyugdíjasoknak: Nyugdíjasok hitelhez jutása a legegyszerűbb jelenleg, a kölcsön felvételénél egyáltalán nem jelent kizáró okot, az ha a hitelt kérelmező személy a rendszeres havi jövedelmét nyugdíjból szerzi, akkor, ha a hiteligénylés egyéb feltételeinek megfelel. A minimálisan elvárt jövedelem a hitel igénylése esetén 80-90 ezer Forint. Nyugdíjasként ha kölcsönre lenne szüksége akkor az igénylőnek a kérelemhez szükséges személyes okmányaival együtt szükséges felkeresni a választott pénzintézetet és a hitelkérelem nyomtatvánnyal együtt azokat a bank rendelkezésére bocsájtani az előzetes hitelbírálat elvégzéséhez. A hitel csak forint alapon igényelhető. A maximálisan igényelhető hitelösszeg 3 millió forint. A bank által a hitelbírálatot követően jóváhagyható kölcsön összege függ az igénylő jövedelmétől és ha van, akkor a meglévő hiteltörlesztéseinek összegétől. A felső életkorhatár általában minden banknál 65 év, ez azt jelenti, hogy az igénylő nem lehet idősebb a kölcsön lejáratakor, mint 65 éves. Nyugdíjnak nem feltétlenül kell folyószámlára érkezni. A kézbe kapott nyugdíj is megfelel. Azonban a feltételek között szerepel, hogy az igénylőnek rendelkeznie kell telefonos elérhetőséggel. A BAR listán szereplő nyugdíjas egyetlen hazai banknál sem kaphat hitelt. Amit a bank kérni fog az a nyugdíjas szelvény vagy nyugdíjat tartalmazó bankszámla kivonat, valamint a személyi igazolvány és a lakcímkártya másolata. A hitelbírálatot követően, amennyiben a bank mindent rendben talál 3-4 napon belül sor kerül a kölcsön folyósítására is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése