Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. május 5., szombat

Ingatlanfedezet nélküli hitel

Ingatlanfedezet nélküli hitel: Az ingatlanfedezet nélküli hitelek között van a személyi kölcsön, a folyószámla hitel, a bankkártya hitel és a gyorskölcsönök. Mindegyik hitel esetében a kérelmezőnek meg kell felelnie a bank által előírt feltételeknek. Ezek a feltételek általában azonosak, kisebb eltérés lehet csak köztük. Például a fedezet nélküli személyi hitel szabadon felhasználható kölcsönfajta. Elkölthető akármilyen családi eseményre vagy tanulmányokra, utazhat, bútort vásárolhat, de elkölthető műszaki cikkekre is. Ingatlanfedezet nélküli hiteleknél igen nagy jelentősége van a kérelmező személy jövedelmének. Mivel a kölcsön felvételekor nincs az ügylet mögött a hitel visszafizetését nagymértékben biztosító ingatlan. Ingatlanfedezet nélkül kapható, de jövedelemigazolás nélkül nem lehet hitelhez jutni. A jövedelemigazolás módja a hitel igénylő jövedelemszerző tevékenységnek függvényében változik. Az alkalmazotti számára a munkáltató ad igazolást, mely 30 napnál nem lehet régebbi. Egyéni és társas vállalkozók a NAV (Nemzeti Adó- és Vámhivatal) készíti el a jövedelemigazolást amit a kérelem mellé be kell nyújtani, nemleges adótartozást is igazolni kell és mellékelni. A nyugdíjasnak a státuszát igazolvánnyal, a nyugdíj összegét a nyugdíj szelvénnyel vagy a nyugdíjat tartalmazó bankszámlával kell igazolni. Ingatlanfedezet nélküli hitelkérelmet a bankok akkor is elfogadják, ha az adós munkabére nem folyószámlára érkezik. A feltételekben szerepel, hogy az ingatlanfedezet nélküli hitel igénylője munkavállalóként legalább 6 hónapos folyamatos munkaviszonnyal, vállalkozóként viszont egy teljes lezárt üzleti évvel rendelkezzen. Az elvárt jövedelem függ az igényelt hitel összegétől és a kérelmező rendszeres kiadásaitól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése