Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. április 30., hétfő

Gépjármű hitel

Gépjármű hitel Gépjármű vásárláshoz autófinanszírozási konstrukciókat akár új, vagy használt gépkocsi vásárlásához egyaránt lehet igényelni. A pénzintézetek egyszerűsített hitelbírálatának köszönhetően az autóvásárláshoz a hitel folyósítása gyors, csak néhány munkanap szükséges hozzá, ezért nem kell több héten át várakozni a kiválasztott autó megvásárlására. Az autóhitelhez jutás feltétele, hogy a finanszírozott autó a hitel futamidejének végén legfeljebb 15 éves lehet. A futamidőt a kérelmező választhatja meg 1 és 8 év között, magánszemélyeknek a futamidő maximum 7 év lehet, a vállalati ügyfelek esetében 8 év. Aki jelenleg akár új, vagy esetleg használt autót kíván vásárolni akkor neki a mostani ideális időpont erre. Ugyanis az autók ára folyamatosan zuhan, ezzel szemben a forint már erősödő tendenciát mutat, és várhatóan tovább javul a helyzet, ezért a hitelösszeg is hónapról hónapra csökkenhet. Aki eljutott odáig, hogy az állapotfelmérés alapján megfelel a kiválasztott gépjármű az igényeknek, de a vételárhoz szükségessé válik egy kis segítség, akkor még ezért sem kell elmennie otthonról, mert az internetnek online is megteheti a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy az otthonában válassza ki a legideálisabb autófinanszírozási lehetőséget a hitel kalkulátor segítségével. De ha még is inkább a banki ügyintézést választja, annak sincsenek akadályai, amennyiben megfelel a bank által előírt feltételeknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése