Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2011. június 24., péntek

Lakáshitel, lakásvásárlási hitel feltételek

Lakáshitel, lakásvásárlási hitel feltételek:

Állami támogatású hitelek hazánkban csak forintban vehetők fel. Némely banknál azonban a Lakás- és Magánhitel esetében a választást az ügyfélre bízzák. A hitel forintban, vagy euróban vehető igénybe.
A devizahitel felvétele és annak törlesztése forintban történik. Az árfolyamváltozások befolyásolják a törlesztő részletek összegét, tehát az nem fix összeg.

A lakásvásárlási hitel felvételének ügyintézési díjai, jutalékai vannak, ezt a THM. a teljes hitel mutató .
A igénybevételéhez kapcsolódó az ügyfelet terhelő költségek és díjak az ügyfél által biztosított okmányok beszerzése, a jelzálogjog bejegyzés költsége és a szerződéses okiratba foglalási költség.

A bankok ingatlanfedezetet, életbiztosítást, vételi jog biztosítást, óvadékként zárolt betétet, vagy értékpapírt és készfizető kezest kérnek (kérhetnek) a lakásvásárlási hitel felvételéhez.
A hitelszerződés megkötésének feltétele, hogy az ügyfél az adott banknál vezetett folyószámlára utaltatja a hitelszerződés futamideje alatt jövedelmét A jövedelem-átutalás kezdeményezését az ügyfélnek igazolnia kell .

Jövedelem az alábbi jogcímeken érkező rendszeres, havi átutalás szerint lehet munkabér, munkabér jellegű juttatás, tiszteletdíj, életjáradék, bérleti díj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése