Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2011. június 20., hétfő

Kedvező kamatozású hitelek

Kedvező kamatozású hitelek

Leginkább a lakhely szerinti körzetben, illetve az adott településen élő vagy ott dolgozó ügyfeleknek ajánlott hitellehetőség , rendkívül kedvező feltételekkel. A felvett hitelösszeg bármilyen kiadásokra felhasználható.

Az előnyeit tekintve, gyorsan lebonyolítható, az ügyfél jövedelmi helyzetéhez igazodik, maximum 36 hónapos futamidőre kapható, a havonta kiszámításra kerülő törlesztő részlet minimális.

A hitel elbírálásához elegendő egy közüzemi számla befizetését igazoló szelvény és nem kötelező, hogy bankszámla tulajdonos legyen az igénylő.

A jövedelemigazolás esetében a minimális jövedelemmel rendelkezők is részesülhetnek a hitelbe.

A felvehető kölcsön minimum 50.000.- Ft és maximum 500.000.- Ft. lehet. A törlesztő részlet legalacsonyabb része 2.000.- Ft./hó. A törlesztést havonta egyenlő részletekben kell utalni a futamidő végéig.
A hitel akár egy-három munkanap alatt elintézésre kerül.

A hitel folyósításhoz szükséges dokumentumok a kölcsönigénylő lap, személyi okmányok, érvényes adókártya vagy TB kártya, munkáltatói jövedelemigazolás, nyugdíjas esetében a nyugdíjas igazolvány és az utolsó havi nyugdíjszelvény. Igazolás a nyugdíjfolyósító igazgatóságtól, hogy nincs letiltás folyamatban.

Az itt felsorolt dokumentumok bemutatása nélkül lehetőség van az előminősítésre az igénylés beadását megelőzően.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése