Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2011. június 28., kedd

Fedezet nélküli hitelek, kölcsönök

Fedezet nélküli hitelek, kölcsönök

A fedezet nélküli kölcsönök leggyakoribb formája a személyi kölcsön.

Ha az ügyfél fedezet nélkül kíván hitelhez jutni, akkor legelőször is megfelelő összegű jövedelmet kell igazolnia. A személyi kölcsönt adó bankok esetében az elvárt minimális jövedelem bankonként változó. A jövedelem összegén felül előírás még , hogy a hiteligénylő a meglevő munkahelyén legalább féléves folyamatos munkaviszonnyal rendelkezzen.

Határozott idejű munkaszerződéssel rendelkező ügyfél is igényelhet fedezet nélküli hitelt, viszont a kölcsön futamideje nem haladhatja túl a munkaszerződés lejáratát követő egy évet.



Az elbírált személyi hitel törlesztőrészlete az igénylő jövedelmének a 33 %-ba bele kell férjen.

Ha az igénylő rendelkezik már egyéb kölcsönnel, akkor a hitelbírálatkor azt is figyelembe veszi a bank.

Ez a tény befolyásolhatja a felvehető hitel összegét. Fedezet nélküli kölcsönt maximum 8 évre adnak a bankok. A hitelt igénylő életkorát is vizsgálja a bank, ugyanis a 65 évesnél idősebb személy nem kaphat hosszabb futamidőre hitelt. Ellenőrzi a bank , hogy a hiteligénylő nem szerepel-e a BAR listán, mivel ez azonnali visszautasítást von maga után.



A hitel elbírálásához a bank kéri az ügyfél egy hónapnál nem régebbi jövedelemigazolását, a folyószámlájából az utolsó három havit, a személyi igazolványát és a lakcím kártyát, szükséges még az adókártya is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése