Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2011. május 28., szombat

Olcsó hitelek a hitelpiacon

OLCSÓ HITELEK A HITELPIACON


Nagyon sok magánszemély és bank hirdeti magát abban a témában, hogy gyors és olcsó hitelt nyújt az arra rászorulóknak.
Az, hogy hogyan döntheti el bárki ebben a témában hogy az a hitel valóban olcsó, és érdemes igénybe venni nagyon sok tényezőtől függ. A bankok azon igyekeznek, hogy az ügyfelek figyelmét felkeltség és az ajánlataikat a legolcsóbb hitelként reklámozzák.

A hitel felvétel kapcsán fontos, hogy tudjuk azt, hogy a hitel kamata havi kamatozású, vagy éves kamatozású. A hitel kamatát a kezelési költség is növeli, ez éves szinten akár 15-30 %-os fizetési kötelezettséget is eredményez.
A ténylegesen fizetendő összeget a THM vagyis a Teljes Hiteldíj Mutató határozza meg.
Nagyon fontos tudnunk azt, hogy vannak akciós törlesztő részlettel felvehető hitelek, ezeknek a kamatperiódusuk fél év, ezután viszont életbe lép a normál kamat, mely a törlesztőrészletünket akár 50 %-al is növelheti.

Mindezek figyelembe vételével nagyon alaposan érdemes tájékozódnunk a hitelfelvétele előtt, akár a választott bank ügyintézőjénél, akár az internet segítségével a kölcsönöket ajánló weboldalon. Minkét esetben teljes és részletes felvilágosítást kaphat az ügyfél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése