Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2011. május 25., szerda

Törlesztőrészlet és THM hitelkalkulátor

Törlesztőrészlet és THM hitelkalkulátor:


Amennyiben szüksége van hitelre első és legfontosabb szempont : milyen hiteltípust választ, mekkora összegre lenne szüksége, milyen törlesztőrészlettel birkózik meg.
Ezen kérdések megválaszolására rendelkezésére áll a hitelkalkulátor.
A hitelkalkulátor egy táblázat, amelynek segítségével ki tudja választani , melyik hitelforma a legkedvezőbb az ön számára
- a hitelkalkulátor azt is megmutatja, hogy megfelel-e a hiteligénylés minimumfeltételeinek valamint valamint a megadott adatai alapján hitelképességéről előkalkuláció is végezhető.
- a hitelszűrő segítségével tájékozódhat a következőkről is:
- megfelel-e az igénylési alapfeltételeknek,
- az esetlegesen bevonásra kerülő ingatlanfedezet elfogadható-e, valamint azt, hogy
- milyen más, igényeinek megfelelő megoldást tudunk javasolni.

Törlesztőrészlet és THM kalkulátor:

Az Ön által megadott kölcsönösszegre és futamidőre vonatkozóan számítja ki az érvényes törlesztőrészletet és THM-et. Emellett megmutatja a kölcsönhöz közvetlenül kapcsolódó kamat és egyéb költségek mértékét.

Fontos tudni, hogy a hitelkalkulátorral kiszámolt adatok tájékoztató jellegűek, a hitelbírálat eredménye változhat a kérelem benyújtása után, mivel a bankok eltérő feltételekkel és eltérő szigorral kezelik a hitelfeltételeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése