Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2011. június 1., szerda

Lakáscélú hitelek, kedvező kamatozással

Lakáscélú hitelek, kedvező kamatozással:

Létezik olyan bank ahol a lakáscélú hitel THM - je csupán 5,02 %-os. Ezzel a hiteldíj mutatóval akár euró alapú lakáshitel is igényelhető. Amennyiben azonban forint alapú hitelt szeretne igénybe venni akkor a THM 7,46 % a legjobb esetben. Néhány pénzintézet változó futamidővel és kamatperiódussal ajánlja az akciós kamatláb mellett nyújtott lakáshitelét.

Amennyiben az igénylő megfelel a pénzintézet feltételeinek a fenti akciós ajánlatot ki tudja használni. Az ehhez kapcsolódó járulékos költségek szintén nagyon kedvezőek, mivel ebben a konstrukcióban az ügyfelek a hitelfelvételi költségek egy részét nem kell megfizetni.

Ilyenek például az értékbecslési díj, a földhivatalnál a tulajdoni lap kérésének a díja vagy a szerződéskötési jutalék.

Vannak olyan pénzintézetek ahol az akciót is feltételhez kötik , legtöbb esetben az igénylő munkabérének a bankhoz történő utalása a feltétele a hitelhez jutásnak. Ezen túlmenően a hitel felvételeének egyéb feltéelei is vannak mely a bankok esetében nem azonosak. Komoly és nagyon szigorú előírások vonatkoznak a hitelkérelmet benyújtó ügyfelekkel szemben. Mivel a bankok biztosítékot akarnak arra vonatkozóan, hogy a hitelezett pénzt a szerződésben foglaltak szerint kapják vissza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése