Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2011. június 14., kedd

Kedvező olcsó lakáshitel, lakáslízing

Kedvező olcsó lakáshitel, lakáslízing



A lakáslízing olyan ingatlanvásárlási forma mely a részletvásárláshoz hasonlítható. Előre meghatározott futamidővel(mely akár 10 vagy 20 év is lehet) történik a lakás vagy az ingatlan vételárának kifizetése. Az ingatlan, illetve a lakás csak a futamidő végével kerül a vásárló tulajdonába.
A lakáslízing esetében a kölcsön fedezete az adott ingatlan ezért az igazolt jövedelem mellett egyéb fedezetet vagy kezdőrészletet nem kér a bank.

A lízingszerződés nagyon rugalmasan testre szabható, ennek köszönhetően a legteljesebb mértékben az igénylő számár alakítható . Amennyiben a szerződéshez szükséges lízingkérelmet nem tudja, vagy nem meri elkészíteni akkor független szakértő bevonására van lehetőség. A független szakértők segítséget nyújtanak az ideális konstrukció kialakításához, vagy akármilyen kérdésekben készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére. Így könnyebben és hamarabb történhetnek meg az adminisztrációs feladatok elvégzései.

Az internet honlapján lakáslízing igényléséhez kalkulátort lehet használni. Ennek segítségével rövid idő alatt tudhatja meg, hogy hogyan és milyen formában tud hozzájutni az igényelt összeghez. Az ingatlanlízing kalkulátor használata egyszerű és megbízható.

Ha már megtalálta a lakást, vagy az ingatlant mely Önnek a szíve vágya akkor nincs már más tennivalója mint a lakáslízing segítségével a formalitások elvégzése után beköltözni a saját laskásába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése