Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2011. június 10., péntek

Hitelek nyugdíjasoknak

Hitelek nyugdíjasoknak:

A pénzintézetek az ingatlanfedezet nélküli illetve jelzálog kölcsön esetében meghatározhatják azt , hogy a kölcsönigénylő életkora mennyi lehet.
Ha az igénylő nem múlt el 65 éves akkor lehetősége van fedezet nélkül személyi hitel felvételére.
A bankok többségénél az életkor meghatározása eltérő. Amennyiben a hitelt igénylő nyugdíjas kora megfelel a bank előírásainak és elegendő jövedelme van akkor nincs akadálya a személyi hitel vagy a jelzáloghitel felvételének.

Amennyiben elmúlott 65 éves akkor csak olyan futamidőre kaphat hitelt amely vége az adós 75. életévén nem halad túl. Tehát hosszúlejáratú hitel a 65 évesnél idősebb nyugdíjasnak nem adható, ez szinte minden bank esetében fennáll.

A nyugdíjas igénylő esetében a személyi hitel felvételéhez szükséges a nyugdíjas igazolvány, a nyugdíj szelvény, nyugdíjat tartalmazó bankszámlakivonat és az év elején kapott nyugdíjértesítő.


Amennyiben ezeket a dokumentumokat és a hiteligénylő nyomtatványt kitöltve benyújtja a választott bankhoz a hitelelbírálást követően a lehetőségéről tájékoztatást kap és amennyiben minden elvárásnak megfelel a hitel összegét a bankszámlájára utalja a bank.

Nyugdíjas hiteligénylő személy esetében a jövedelmén kívül adóstárs bevonásra is kötelezheti a pénzintézet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése