Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2010. augusztus 12., csütörtök

Hitel, kölcsön

Hitel, kölcsön!

Hogyan vegyünk fel hitelt? Mire kell figyelni hitel felvételnél? Melyik a legjobb hitel számomra?
Ha valaki hitelt szeretne felvenni, akkor nagyon nehéz helyzetben van, ha a lehető legjobb hitelt szeretné kiválasztani magának. A bankok információ dömpingje, törvényi változtatások miatt komoly akadályba ütközhet a laikus hitel felvevő. Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, hogy hogyan tud eligazodni a hitel monumentális piacán.

Törvényi szabályozások?
Az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva szükséges  egy egységes szabályozás a pénzpiacon. Sajnos az emberek többségének fogalma sincs arról, hogy mekkora fába vágja a fejszéjét, ha hitelt szeretne felvenni. Alapos,sőt, kifejezetten alapos döntésre van szükség, hiszen több évre, akár több évtizedre választunk hitelt.

Legújabb törvényi szabályozás: a bankoknak belső kódexben kell rögzítenie a hitel törlesztőrészletének nagyságát, a havi nettó kereset függvényében.
Mit is takar ez pontosan? Maximalizálják egy hitel törlesztőrészletének nagyságát, egy család havi nettó bevételének arányában. Tehát egy egyszerű példával élve. Szeretnénk hitelt felvenni, a család nettó bevétele 300 ezer forint. A bankoknak pedig belső szabályzatban kell rögzítenie hogy ennek hány százaléka lehet a maximális hitel törlesztő részlete. Ezt természetesen a bankok féltve őrzött titokként kezelik, de egyes elemzők szerint 30-70 százalék körül mozog. Így körülbelül 100 forint maximális hitel törlesztő részletet engedhet meg magának a család. Tehát a hitelfelvevő mozgástere maximum havi 100 forintig terjed, e mellé igazítják a hitel összegét is. Tehát egyszerűsítve. Önök csak olyan hitelt vehetnek fel, aminek a havi törlesztőrészlete nem lehet magasabb mint 100 ezer forint.

Ilyen, s ehhez hasonló számos útvesztő áll a hitelfelvevő előtt, éppen ezért javasoljuk hogy forduljon hitel tanácsadóhoz. Akik segítenek eligazodni, és valóban a megfelelő hitelt választják ki az Ön számára. Forduljon hozzánk bizalommal. Töltse ki online hitelajánlat kérű lapunkat, és mi segítünk.
Online hitel ajánlatkérés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése