Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2010. augusztus 12., csütörtök

Hitel, forintban fix törlesztő részlettel

Hitel, forintban fix törlesztő részlettel:

Talán a legjobb hitel konstrukció, a fix törlesztésű forint hitel?
A devizahitelek veszélye, a tavalyi gazdasági világválság óta, megmutatta a hosszú futamidő, árfolyamkockázat, kamatkockázat veszélyeit. Ezt számos hitelfelvevő a saját bőrén, illetve pénztárcáján tapasztalhatja, mert elképesztően megnőtt a hitel törlesztésük. Ezt a kockázatot próbálja kiküszöbölni, a fix törlesztésű hitel.
Ez azt takarja, hogy az adósnak a futamidő végéig, egy meghatározott fix törlesztőrészletet kell fizetnie? Nyugaton már az egyik legelterjedtebb hitelezési forma.
Devizahiteleknél, forinthiteleknél is alkalmazható fix törlesztésű hitelek.
Itt az árfolyamváltozások, a kamatváltozások költségei is megjelennek a hitel költségében, de nem a hitel törlesztő részletében, hanem a hitel futamidejének hossza a változó tényező.

Az árfolyam kockázat, a kamatkockázat ugyan úgy megjelenik a hitel árában, csak nem nő tőle a hitel törlesztőrészlete, hanem hosszabb, esetleg rövidebb ideig fizetjük a hitelt.

Ez az adósnak és a pénzintézetnek is kompromisszumos megoldás, hiszen előre tervezhető a hitel törlesztőrészlet nagysága. Így sokkal kisebb a veszélye hogy valaki nem tudja fizetni a törlesztőrészletet. Szemben a mai devizahitelesekkel, akiknek nem ritkán duplájára emelkedett a forint gyengülés miatt, a devizahitelük törlesztő részlete.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése