Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2012. augusztus 18., szombat

Lakásfelújítási hitel

Akinek lakás felújítási hitelre van szüksége, jó ha tisztába van azzal, hogy lakásfelújításra államilag támogatott lakáshitelt nem lehet igénybe venni. Bizonyos munkálatok esetében viszont vannak nagyon kedvező pályázati lehetőségek, amikor is a támogatás utólagos finanszírozással kerül kifizetésre. A lakás felújítási hitelek a kamata alacsonyabb, mint pl. a szabad felhasználású hiteleké. A tervezett felújítási munkákról szükséges készíteni a bank számára egy saját kezűleg meg írott költségvetést, ebben szerepeltetni kell, hogy milyen munkálatok elvégzése fog történni az adott ingatlanon, és ismertetni kell, hogy az egyes munkálatok várhatóan mekkora anyagköltséget és munkadíjat képeznek. Ha a felújítási munkák között szerepel olyan, amelyik építési engedély köteles, akkor szükséges csatolni a hitelkérelemhez a jogerős építési engedélyt is. Vannak bankok ahol műszaki szakértő ellenőrzi a helyszíni munkálatok megvalósulását, de olyan pénzintézet is van ahol a felújítás végén csak egy nyilatkozattal kéri igazolni, hogy a munkálatok befejeződtek. Az is lehetséges, hogy számlabenyújtási kötelezettséget ír elő a pénzintézet, általában ilyenkor a munkálatok 50 százalékáról kérik a számla benyújtását. A lakásfelújításhoz igényelt hitel esetében a bankok számára a hitel összegének megállapítása a jelenlegi lakásérték alapján történik, tehát a kérelemkor nem lehet a jövőbeli értékkel tervezni. Ennek alapján az érték megállításnál nem lehet figyelembe venni azt, hogy mennyit fog érni az ingatlan akkor, ha a felújítási munkálatok elkészülnek.

2 megjegyzés:

  1. Gyors pénzügyi segítségnyújtás az év végén.

    Idén a jelzálogkötelezettségünk csökkent. 10 évre csökkentettük részvételünket 2% -ra. Korábban 3,7% volt. 2018 júliusában kezdtünk el 2 hitelből összesen 900.000 eurót.

    E-mail: info@creditfinance-bank.com
    Whatsapp száma: +33784505888
    Webhely: https://www.creditfinance-bank.com

    VálaszTörlés
  2. Абрам Александр üzletember vagyok, aki képes volt újjáéledni haldokló favágó üzletét egy Isten segítségével, akit Benjamin Lee, a hitelkonzultánsnak hívtak. Jekatyerinburgban vagyok Екатеринбург. Nos, vállalkozást akar próbálni, rendezni az adósságát, kibővíteni a meglévőt, pénzre van szüksége az áruk vásárlásához. Problémái vannak a jó hitelkeret biztosításával, szeretném, ha tudnád, hogy Benjamin úr látni fog téged. Ez a megfelelő hely az összes pénzügyi problémájának megoldására, mert élő bizonyság vagyok, és ezt nem tudom csak megtartani magamnak, amikor mások pénzügyi utat keresnek. Szeretném, ha mind kapcsolatba lépne ezzel az Isten által küldött hitelezővel. a többi részben leírtak felhasználásával e nagyszerű lehetőség részese lehet. E-mail: lfdsloans@outlook.com Vagy a WhatsApp / Szöveg + 1-989-394-3740.

    VálaszTörlés