Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2011. augusztus 3., szerda

Kölcsön, hitel feltételek BAR listásoknak

Kölcsön, hitel feltételek BAR listásoknak:

Magyarországon is nehezebbé váltak a hitelfeltétek, ezek érezhetőek a bankoknál is, a bankok tiszta adóst kérnek a hitelkérelem benyújtásához, elindításához. Ingatlanalapú hitel esetében BAR listásoknál az osztrák hitel nyújtja a megoldást a pénzhez jutáshoz. Magyarországon egyetlen bank sem nyújt hitelt a jelenlegi feltételek mellett tiszta adós nélkül ingatlanalapon sem.

Hitelhez jutni BAR listásoknak ingatlanfedezet nélkül magyarországi banki pénzintézeteknél aktív listásként teljesen lehetetlen. Passzív listásként van lehetőség de ha adnak is, csak nagyon szigorú feltételek mellett.
Egyéb hitelt nyújtó pénzintézetek többsége, amennyiben nagyobb összegű hitelről van szó, megfelelő ingatlanfedezet benyújtása mellet ad csak hitelt. Azonban vannak kivételek, ezek vallják, hogy BAR listásoknak ingatlanfedezet nélkül is nyújtanak hitelt,akár nagyobb összeg erejéig, elvárás azonban, hogy a hitelkérelmező legalább 6 hónapos folyamatos munkaviszonnyal, illetve legalább 60 000.- forintos nettó jövedelemmel rendelkezzen, és az életkora 23 év fölött legyen.

1 megjegyzés:

  1. azt lehet tudni, hogy ez a " vannak kivételek, ezek vallják, hogy BAR listásoknak ingatlanfedezet nélkül is nyújtanak hitelt,akár nagyobb összeg erejéig" hol veheto igenybe? mindharom felsorolt feltetelnek boven megfelelek...

    VálaszTörlés