Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2011. április 5., kedd

Személyi hitel igénylése, személyi hitel felvétele

Személyi hitel igénylése, személyi hitel felvétele


Személyi hitel igénylése ma már nagyon egyszerű dolog. Mindenki könnyen és gyorsan juthat hozzá. Az alsó korhatár igen változó, mert 18 és 25 év között határozzák meg a bankok.

Az igényelhető devizanem pedig a legújabb törvény értelmében pedig csak forint alapú lehet. Fontos, hogy a személyi hitelt igénylő rendelkezzen magyarországi lakcímmel. Csak rendszeres jövedelemmel rendelkező személy vehet fel személyi hitelt. Fontos, hogy a hitel igénylésekor a hitelt kérő személy ne legyen próbaidő, vagy felmondási idő alatt. Ma már meghatároznak egy minimális jövedelmet is, ami általában 80.000 forint. A felvehető személyi hitel összege nem haladhatja meg a rendelkezésre álló jövedelem 5-6 szorosát.

Adóstárs bevonása után ez az összeg növekedhet 7-8 szorosra is. A havi törlesztő részletet pedig bankoktól függően viszonylag rugalmasan tudjuk fizetni. Ebből is látszik, hogy ha gyors segítségre van szükség, akkor bátran választhatja a személyi hitelt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése