Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2011. április 27., szerda

Lakossági hitelek, hitelek magánszemélyeknek

Lakossági hitelek, hitelek magánszemélyeknek:

A lakossági hitelek kategóriájába tartozik minden olyan hitel és hitel jellegű termék, melyek kimondottan a természetes személyek, magánszemélyek kiszolgálását eredményezik.
Lakossági hitelfajtát igényelhet olyan személy is , aki cégtulajdonos, magánvállalkozó, de ebben az esetben igazolnia kell magánszemélyként a jövedelmét.

Lakossági hiteligénylő lehet:

- alkalmazott
- nyugdíjas
- cégtulajdonos
- egyéni vállalkozó

Banktól és hitelterméktől függően elvárt általános követelmények:

- 18-70 éves életkor
- rendszeres jövedelem (kivéve eseti vagy meghatározott időre szóló jövedelem: szociális járadékok, járulékok, GYES...stb)
- telefonos elérhetőség

Nem igényelheti ezeket a hitelkonstrukciókat:

- érvényes személyi igazolvánnyal nem rendelkező személy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése