Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2011. április 19., kedd

Hitel BAR listásoknak, BARos hitelek

Hitel BAR listásoknak, BARos hitelek

A pénzügyi válság következtében a megemelkedett havi törlesztő részletek számos adósnak nehezítették meg az addig még vállalható hiteltörlesztést.

Jelenleg a BAR listás ügyfelek száma kiugróan magas. A legtöbb hazai pénzintézetnél ezek az ügyfelek hitelkérelmei rendre elutasításra kerülnek. Részükre egy hitelfelvétel során az alábbi hitelfelvételi lehetőségek érhetők el:

Magyar pénzintézeti hitelek:

Léteznek olyan magyarországi kereskedelmi bankok, ahol passzív KHR státusz esetén lehetséges a hitelfelvétel amennyiben az igénylő passzív státusza legalább 6-12 hónapja fennáll.

- lakáscélú hitel igényléséhez legalább 6 havi, szabad felhasználású hitel igényléséhez minimum 12 havi passzív státusz szükséges.

- a hazai banki gyakorlatban aktív BAR-os még az ingatlanfedezet tulajdonosa sem lehet, tehát aktív BAR-os igénylő nem vehet részt a hiteligénylésben.
- személyi kölcsön jelenleg sem aktív sem passzív BAR lista esetén sem igényelhető bankpartnereinknél!
- aktív BAR listás személy jelenleg nem igényelhet szabad felhasználású jelzáloghitel!
- 12 hónapja lezárt BAR (passzív BAR) esetén azonban kedvező lehetőségek érhetők el!
- aktív BAR listás személy jelenleg nem igényelhet lakáshitelt!
- 6-12 hónapja lezárt passzív BAR esetén kedvező lehetőségek érhetők el!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése