Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2011. március 26., szombat

Ingatlanhitel, ingatlanvásárlási hitelek

Ingatlanhitel, ingatlanvásárlási hitelek

Ingatlan vagy lakás vásárlásnál alapesetben is nehéz megállapodni a fizetés körülményeiről, hiszen az eladó azt szeretné, hogy még mielőtt a földhivatalban bármit is intézne a pénz a tulajdonában legyen. A vevő pedig nem szeretne fizetni míg az eredeti tulajdonos le nem mondott az ingatlanáról. Hitel felvételekor a bank is beleszól ebbe az egyébként is nehéz helyzetbe, hiszen a bank addig nem fizet míg a hitelt felvevő tulajdonába nem kerül az ingatlan és így jelzálogát tudja biztosítani az ingatlanon. Ilyen esetben egy ügyvédi letéttel megoldható a hercehurca, a bank egy kijelölt ügyvédnél helyezi el a felvett hitel összegét, aki a tulajdonosváltást követően átadja a régi tulajdonosnak a kompenzációt.

Az ingatlan hitel felvételéhez több kritériumnak meg kell felelnünk, hiszen a hitelt felvevőnek cselekvőképes, nagykorú személynek kell lennie, általában a hitelt kérő banknál már aktív bankszámlával kell rendelkezni (legalább néhány átutalással, vagy átutalási megbízásokkal), saját telefonszámmal kell rendelkezni, azaz nem elég egy elérhetőség, az elérhetőségnek a hitelfelvevő nevén kell lennie. Ezen kívül szükség van fedezetre, azaz a hitelnek megfelelő ellensúlyozásra, ami lehet más ingatlan, vagy megállapodás függvényében akár a megvásárolandó ingatlan is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése