Online hitel igénylés

Ingyenes online hiteligénylés a Pénzügy- Tervező Centrum Kft-vel.
Töltse ki a hitel ajánlatkérő lapunkat és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolat. Ingyenes, egyszerű, gyors hiteligénylés. Kiemelkedően magas hitelkérelem elfogadási arány!!!

Hitel ajánlatkérő űrlap kitöltése!

Online hitel ajánlat kérés

Díjmentes Online hiteligénylés Pénzügyi-Tervező Centrum Kft-vel. Cégünk szinte minden magyarországi pénzintézettel szerződésben áll, így Önnek a legmegfelelőbb hitelt tudjuk ajánlani még akkor is ha BAR listán szerepel. Igényeljen hitelt velünk, mert: - Otthonából kényelmesen igényelhet hitelt - Szakembereink Önnek a legjobb, legmegfelelőbb hitelt tudják ajánlani - Díjmentes, gyors hitel igénylés

2010. december 27., hétfő

Hitel jövedelem igazolás nélkül

Hitel jövedelem igazolás nélkül
Jövedelem igazolás nélkül igényelhető személyi hitel, gyorsan, egyszerűen. Igen több hitelközvetítő cég is kínál munkáltatói igazolás nélkül, jövedelem igazolás nélkül is hitel lehetőségeket. Több lehetőség közül is válogathat az ügyfél, de erről részletesen írunk a következő cikkünkben, sőt lehetőség van jövedelem igazolás nélkül, fedezet nélküli hitel felvételére is.

Hitelek jövedelem igazolás nélkül
A legtöbb pénzintézet fedezet alapú hitelezésnél vizsgálja a hitel igénylő személy havi bevételeinek nagyságát, valamint azt hogy ez az összeg elegendő-e a megélhetéshez, valamint a hitel törlesztőrészleteinek fizetéséhez. Ennek egyik formája a jövedelem igazolás is lehet, de számos pénzintézet ezt általában egy saját nyomtatvánnyal érvényesíti.

2 megjegyzés:

  1. Tisztelt uram!
    Érdeklődni szeretnék a jövedelemigazolás nélküli hitelről. 1 és 2 millió Ft közötti összeget szeretnék, tehermentes ingatlanom van.
    Üdvözlettel: Ménesi Ágnes Tel: 0630 684 5916 email: menesiagica@hotmail.hu

    VálaszTörlés
  2. Barmilyen megoldas erdekel barmilyen kolcson munkaltatoi igazolas nelkul ha kell ingatlan fedezettel vagy onero bevonnassaval de par napon belul kb 2000000 szukseg ha kell fizetem 50evig is tel 06302592088

    VálaszTörlés